Janjetina s ražnja

janjetinaOsobitost restorana čini tradicija koja se zasniva na dovozu živih janjaca s otoka Paga i Krka i pripremi na ražnju nad suhim bukovim drvima neposredno prije posluživanja. U takvu tradicionalnu pripremu uspješno je uklopljena obrada mesa u potpuno osuvremenjenoj vlastitoj klaonici koja je ocijenjena 1. kategorijom prema komisiji Europske Unije zbog ispunjavanja najviših propisanih higijenskih i operativnih standarda.

janjetinaVlasnik Ivan Žganjer osobno s otoka Paga ili Krka, ovisno o sezoni, preuzima svako janje i dovozi kamionom, a kupuje ih od malih obiteljskih proizvođača, obitelji, od kojih pojedine poznaje i preko 25 godina i zna način kako se životinje hrane i kako se s njima postupa, a što nam je vrlo važno. Već krajem godine, prije Božića, među prvima u Hrvatskoj, nudimo mladu pašku janjetinu.

Specijalitet: otočku janjetinu i odojak s ražnja spremne za serviranje dostavljamo u krugu 170 km. Ukoliko svoje događanje želite učiniti posebnim, a gostima servirati janjetinu ili odojak tek skinute s ražnja, pomoću naših jedinstvenih mobilnih pečenjara u mogućnosti smo pripremati hranu na Vama željenoj lokaciji, bilo da se radi o susjednim krajevima ili zemljama.

 

gastronomija

Skip to content