Misija i vizija

tradicijaKada je 1974. godine otvorio buffet Lovcu, Ivan Žganjer – mladi povratnik s rada iz Njemačke, nije imao cilj baviti se ugostiteljstvom cijeli svoj radni i životni vijek. Međutim, tijekom godina dolazi do stalnog uspona poslovanja i proširenja obrta te sve većeg broja stalnih i zadovoljnih gostiju. U 40 godina osluškivanja potreba i želja gostiju te tržišnih uvjeta, spontano su stvorene vizija, misija i ciljevi razvoja Restorana.

Misija

Osnovnu svrhu postojanja restorana – pružanje usluga prehrane i pića – pružiti gostu na način da se nadmaše njegova očekivanja, pružanjem vrhunske hrane i jedinstvenog doživljaja koji je spoj tradicionalnog i suvremenog.

Vizija

Biti mjesto u kojemu gosti, bez obzira na motiv svog posjeta, uživaju u domaćoj hrani pripremljenoj na tradicionalan način od namirnica provjerenih domaćih proizvođača, u skladu s najvišim higijenskim i uslužnim europskim standardima, u atmosferi koja je istodobno opuštena i obiteljska, a profesionalna.

Skip to content