Vjenčanja

vjencanja1Dragi mladenci,

i nakon 25 godina iskustva organiziranja vjenčanja, i nakon nekoliko stotina sretnih parova, mi još uvijek svakom novom vjenčanju i svakom organizacijskom detalju pristupamo s puno pažnje, žara i ljubavi kao da je prvo, a s ciljem da u našem restoranu doživite sanjanu bajku zvanu- moje vjenčanje! Ne sanjajte svoje savršeno vjenčanje… doživite ga u restoranu Žganjer!

vjencanja1DVORANA
Elegantna dvorana sa 290 sjedećih mjesta zbog mnoštva prozora i dvije staklene kupole, svijetla je, prozračna i ugodna u svako godišnje doba. Interijer dvorane je u neutralnim prirodnim tonovima uz koje se uklapa svaka boja, bez obzira koju odaberete kao glavnu boju vjenčanja. Kako bi Vaša priča bila savršena i svaki detalj ispunjen, možete birati između 10 boja nadstolnjaka, salveta i košulja konobara.

GASTRO
Svadbena svečana večera sastoji se od 6 sljedova koja nastaje kao kombinacija Vaših želja i naših stručnih savjeta. Naši mirisni svadbeni kolači i torta nezaobilazni su dio večere, a kolači spakirani u prigodne kutijice predstavljaju slatki poklon za Vaše goste. Potpunom uživanju u dijelu vjenčanja koje se održava u Vašem domu doprinosi naš catering koji će atraktivnom prezentacijom bogatog jelovnika impresionirati Vaše goste!

vjencanja1DODATNE POGODNOSTI
Wishingwell“ je bunar lijepih želja, unikatni ručni rad koji, osim što uljepšava dvoranu, na jedinstven Vas način rješava brige oko čuvanja kuverti.

  • odabir stolnjaka i salveta između 10 boja (uniforme osoblja u istoj boji)
  • savjetovanje kod odabira konfeta, aranžera, glazbe, fotografa, rasvjete
  • parking za 70 vozila, garderoba
  • pristup i sanitarni čvor prilagođen za osobe s invaliditetom

 

vjencanja1CEREMONIJA NA OTVORENOM

Ako želite sam čin vjenčanja i svadbenu proslavu imati na jednom mjestu, za Vas slažemo romantičnu kulisu za ceremoniju vjenčanja na otvorenom kraj restorana Žganjer! Crveni tepih, latice, matičar, glazba… vi samo recite „da“!

ZA SREĆU

Našim dragim mladencima poklanjamo romantični vikend na otoku Krku u mediteranskoj vili smještenoj na jedinstvenoj lokaciji 15 metara od mora, u apartmanu sa 4 zvjezdice.

 

vjencanja1 vjencanja1
vjencanja1
vjencanja1 vjencanja1

 

Skip to content