Atrakcije u blizini

Atrakcije
www.tzkz.hr

www.ozalj-tz.hr

 

Bez obzira je li osnovni motiv Vašeg dolaska u ozaljski kraj obrok u restoranu Žganjer ili obilazak monumentalnog Ozlja i njegovih ostalih atrakcija, činjenica je da Ozalj i Žganjer jedno bez drugog ne idu- uvijek ćete završiti i u jednom i drugom.

AtrakcijeOzaljski Stari grad sa svojim Zavičajnim muzejom nezaobilazno je mjesto svakog učenika, prolaznika, turista i zaljubljenika u hrvatsku povijest i kulturu. Svega nekoliko minuta je udaljen pavlinski samostan Svetice u kojem je Ivan Belostenec pisao Gazophylacium – monumentalno djelo, tronarječni enciklopedijski latinsko-hrvatski, odnosno hrvatsko-latinski rječnik. Posjetite Krašić- svetište Alojzija Stepinca.

AtrakcijeKušajte vina na Ozaljsko vivodinskoj vinskoj cesti, eko med, prirodni sok od jabuke, opustite se vožnjom bicikla po označenim stazama po slikovitim selima i vidikovcima, planinarite po označenim stazama Svetica i Žumberka, okupajte se na Dobri ili Kupi, okušajte se u ribolovu na jezerima Šljunčare, posjetite imanje za proizvodnju eko meda ili soka od jabuke…

AtrakcijePIKNIK
Vratimo se prirodi, bez televizije i mobitela… budimo jednostavni, opušteni, razigrani, zaljubljeni… krenimo na piknik!

Izaberite jednu od košara i otkrijte okuse koje skrivaju. Sva piknik oprema ručni je rad proizveden u malim obiteljskim gospodarstvima, i sve što je u košari ponuđeno izvorno je hrvatsko i domaće. Izaberite svoju idealnu piknik lokaciju, a mi na nju dostavljamo dekicu i košaru prepunu naših domaćih biranih delicija!

Naručite na: www.katravel.hr

 

Atrakcije Atrakcije Atrakcije
Atrakcije Atrakcije Atrakcije

Skip to content