O restoranu Jaškovo

 

…Dovoljno blizu da se do njega brzo dođe, a dovoljno daleko da se zaborave svakodnevne brige i gradske gužve…

Nedaleko od povijesnog Ozlja – grada Zrinskih i Frankopana, deset kilometara od Karlovca, a dvadesetak od Slovenije, u živopisnom mjestu Jaškovu, nalazi se restoran Žganjer. Restoran je u vlasništvu obitelji Žganjer i još od 1974. godine svojim gostima pruža kulinarske užitke i nezaboravne trenutke. Obiteljska, domaća i prijateljska atmosfera osjete se na svakom koraku: u ponudi i dekoraciji jela, u pomno biranim detaljima koji krase interijer, u kontaktu s djelatnicima.

Restoran Žganjer je spoj tradicije i modernih trendova: iz oba vremena koristimo ono najbolje na zadovoljstvo naših gostiju. U tehnologiji, opremanju i kvaliteti zadovoljavamo najmodernije standarde.

U središnjem dijelu restorana ćete doživjeti prave gastronomske užitke u toplom, a ujedno i profinjenom ambijentu ukrašenom umjetničkim slikama i cvijećem. Omiljeno mjesto gostima za opuštanje, čitanje novina, partiju belota, kavu i razgovor uz ukusnu slasticu je salon pastelnih boja opremljen foteljama u kojima ćete se osjećati kao u svom dnevnom boravku.

Svi vi, koji ste već bili u Restoranu Žganjer ili ćete tek doći prvi put, dobrodošli!

 

Vjenčanja | Catering | Slastice | Igraonica | Hostel Ozalj