Poslovni eventi

tradicijaMirno okruženje živopisne ozaljske regije, izvan svakodnevnih stresova i tempa kojeg nameću urbane sredine i radne obaveze omogućit će Vam da s manje stresa stvarate strateške poslovne odluke! Poslovni susreti nove generacije organizirani su na najvišoj profesionalnoj razini u moderno opremljenom prostoru, u skladu sa suvremenim tehničkim zahtjevima, a u obiteljskoj i domaćoj atmosferi, uz uslugu nenametljivog, a profesionalnog osoblja.

tradicijaNeutralni prozračni interijer elegantne dvorane obiluje prirodnim svjetlom i stimulirajuće utječe na konstruktivan rad koji rezultira pobjedničkim poslovnim odlukama. Zasebni ulaz, parking sa 70 mjesta, garderoba, wc, klimatizaciju. Dvorana i toaleti su prilagođeni osobama s invaliditetom.

Oprema: projektor, projekcijsko platno, flipchart, TV, DVD player, laptop, wifi, uređaj za kopiranje, printer, skener, faks, mikrofon fiksni- bežični- naglavni, izložbeni prostor.

Usluge: dekoriranje prostora u korporativnoj boji, fotograf i snimatelj, simultano prevođenje, hostese. Organizacija coffee break-a.